Jerry <3 Raketer

Haha, det är så gulligt när Jerry hör raketer. Han blir jätte glad och börjar skälla (inte lika roligt menmen ). Kimberly kollar på One tree hill  som hon fick av sin farbror idag, hon bara Omg Emelie jag fick den sista sesongen av OTH.  Jag har inte kollat på det så mkt jag är mer en Sex and the city Girl. Så jag satte mig framför hennes nya dator och kollar runt lite på bloggar, men ingen skriver. Nu ska jag skriva ett annat inlägg och leka med Paint eller vad det heter. 
 Gött nutt ar


hello :D




Gött nytt ÅR !! ( i förskott )

nyårs outfit



nipple

jagve inte säg vad vi ska görA IDAG VI FÅR TA JÄTTE MPNGA BILDER OCH LÄGGA IN OCH SÅ LALAALA HEJDÅ SES IMORGN ELLER TIDIGARE MED EN BILDBOMB !

blööög !

tittar på teve nu och dricker coola bi får bilfr senare ikväll eller nu :) ahhahejdå / k
ja vi driver -.-


home sweet home !

TjaTja, idag har jag och K varit i stan vi såg på 2012 och käkade och typ shoppade :) Jag hittade en urgullig Bh som jag ska visa sen (det var K som hittade den men jag som köpte den ) Hon köpte typ en tröja och ögonfransböjare. Imorgon ska jag vara hos K och fira det nya året . Sen den 1 ska jag och malint till Ammi och Soffe eller vad det var på fest.                                         Skriver mer soon!

ny design !

GUSCH VILKEN FIN DESIGN TACCK SÅ MYCKET ! :)
nu sitter vi här skulle precis kolla bloggen så såg vi att vio hade en ny as snygg design fatta om man blev glad eller ? dock tänker vi inte berätta vem som har gjort den , men hon har en as bra blogg ! lista ut själlva nu . nu ska vi fixa oss hejdå bloggen !


hejsaaan bloggen !

nu ska vi hem till kimberly & äta sen ska vi ? oliver skulle igentligen sova hos henne haha men han skulle på träning aja hejdå !

länkning

www.elliih.blogg.se 

godmooorgon gott folk !

har vi haft den här rubriken förut ? ja i allafall vi ska göra oss iordning nu  sen ska vi till stan och titta på bio det ska ju bli kul vi ska se 2012 emelie ville typ se den så det blir väl den då jag är inte alls sugen på att gå på bio -.- juste igår fick jag och emelie veta värsta bra saken ! emelie ska fira nyår med mig , det kommer bli as bra ! vi ska vara hemma hos mig för emelies föreldrar skulle tydligen bort , as bra ! nu ska vi fixa oss hejdå !

KOOLA bildwer

FINASTE MINERNA MED DIG BABY!!

bög höög !

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej jag heter kimberly och det är blev ett konstigt inlägg 

hemma !

vi laddar upp bilder på det vi fick snart ska bara äta , sen ska bästis göra naglar på mig haha hon e ju bäst på det ! 

Stan med K

Hej.  Idag ska jag åka till stan med Kimpan och handla lite Rea saker (igen) jag fick 600:- som jag kan göra av med, plus pengarna på kortet. Jag är ute efter nagelsaker , tex nagellack, lösnaglar, klistermärken m.m Plus att jag MÅSTE ha en nessesär till alla mina saker!  Idag känner jag mig söt, jag har min nya tröja från Gt och ett par jeans, ett armband som jag fick i julklapp lite läppglans fick följamed också :) Juste, bilder på vad jag klpte kommer efter jag varit i stan, alltså gårdagens inköp. Nu väntar jag bara på att Kimpan ska komma hit så vi kan ta bussen, men hon är inte den snabbaste :P Äntligenb ska jag få mina pengar av hennes pappa, det har blivit en massa förhindern m.m så jag har inte fått dom än.  Men vi Hörs sen, Bye Bye

shopping med bästisen

idag ska emelie och jag till stan kommer nog inte bli lika mkt bloggning eftersom emelie ska shoppa mkt som aalltid , juste idag ska jag fråga mina föreldrar om jag får åka till fjällen med victoria .sen ikväll hooppas jag att vi sover hos emelie . såå kan vi vara ute länge för här e det tråkigt , nu ska jag iallafall platta håret och sminka mig hejdå kära bloggläsare !

HAHAH JAG BJUDER VERKLIGEN


Shopping med M&P

Det var ingen  som kunde vara, är det något fel på mig? Men sen kom mina trogna föräldrar och sa att dom skulle typ till Sickla och kolla på Tv så jag kan följa med dom. Det blir lite saker som ska lämnas tillbax och sen blir det mer nya saker :) Jag vill gärna hitta lite kläder, smycken, parfumer inför nyår på Rean. Fast nu måste jag sminka mig och platta mitt uber fula och lockiga hår! 
CIA

Vart är alla?

Kan ingen vara med mig ?  Jag har inte fått göra något på hela lovet och när jag får det så kan igen, vad är det för kompisar :P Jag som ville gå och shoppa upp lite pengar och så kan ingen annan. Nu måste jag prata med storesystern om hon vill åka och shoppa men jag tror att hon har bestämt med några redan :( Vad ska man göra i det här kalla vädret ?

hej blöööggen !

nu sitter jag här med hannah ska göra oss iording för sen ska jag träffa johanna och vi ska spring runt och leka coola nu när hon har fått fjällis som hon e jätte stolt över :$ hihi hejdå bitcheees

Ta det inte personligt...

men jag tror inte att Kissie har några vänner. Hon har börjat umgås med transor, jag menar inge illa alla är ju inte äkliga men som sagt om hon nu är så känd så borde hon väll skaffa normala vänner. Dom flesta av hennes kompisar är typ slampor eller horor. Hom betalar säkert för att ha dom som vänner, eller så är det dom som kanske utnytjar henne för att få mer besökare på sin blogg *host*gaybloggen*host* (?) Jaja, jag har absolut inga problem med bögar, bi m.m jag vill gärna ha en liten Stanford runt mig som Carrie. Men det här är lite över gränsen. 
 Bry er inte så mkt om vad jag har skrivit ville vara en liten WB-Kissie  för en gång skull. 

filmm och hannah

nu ska jag och hannah titta på film vi ska se flight 29 down tror ja den hette . emelie är as duktig och bloggar som en galning ! och juste imorgn ska jag leka med älsklingen ! vi ska väl hitta på någonting skoj som vanligt men du när ska jag åka till dig ? jag kommerkanske runt 1 ? aja nu ska jag kolla bussen och skitten och bästella busskort !


Nails Done ?

Jag ska fixa lite naglar och öva med allt jag har fått, ska lägga ut prislista m.m sen så ni vet. Jag har fått två beställnigar  till nyår, Kimberly´s mormor ska ha lösnaglar och min ingifta moster ska ha på sina egna naglar. Funny, funny haha =) Det ska jag göra och så ska jag spela lite The sims 2 , jag vet att jag är sveriges besta ! (?) Det var typ hunfdra år sen jag spela så det ska bli roligt att göra det igen.  Jag har kollat tillbax lite på gamla bilder och hittade bland annat den här godingen *host* 
My greatest love!

Com, com, were ever you are!

Vart är du mitt älskade Photo Booth ?
 

emmpa is on !

haha såg att emelie var as duktig och bloggade as mkt ! HAHA kom nyss hemm från sta jag köpte typ , hemligt , en tröja bikbok ocg 2 bhar ;) nu ska jag vara inne på datan ett tag men juste jag kanske ska träffa älsklkingen ikväll .isånna fall drar jag runt 10 kanske yeh cya !

hemma hos F&F

Är hemma hos F&F u jag har ätit köttbullar och potatis, någon efterrätt som farmor åt när hon var liten och sen fikat med 6 olika bullar och kakor m.m. Alltid gott här. Jag försöker lära dom hur man använder web-cam men det är inte det lättaste. Farfar har dom absolut dåligste skämten i hela världen, men det är sån han är. Ni som tycker mina är dålig skulle dö om ni fick höra hans! ( Fast helt ärligt så är mina bra !) Jaja, nu ska jag sluta för jag tror vi ska börja vandra hem.                                                            CIA

Dagens Låtar

All a want for christmas - Mariah Carey
Listen - Beyonce

Don´t stop the music - Rihanna


Jul Traditioner

julaftonens morgon så vaknar jag och stiger upp väcker min yngsta syster Matilda och så går vi ner och äter frukos. Sen går vi upp till Amanda och väcker henne och tillsammans går vi ner till köket och öppnar en pressent var och så läser vi den första ledtråden av skattjakten. Det slutar med att vi hittar tre stora kassar med Julklappar att öppna. Efter det brukar jag fixa mig och sedan hjälpa mamma med det sista i köket. Klockan två så kommer mormor , morfar, farmor och farfar och så sätter vi oss och äter. Sen tittar vi på Kalle Anka   och väntar på tomten. I år var jag tomten, bilder kommer sen. Sen går alla upp till granen och så börjar vi att öppna paket. Annars så har vi det bara allmänt mysigt.
Nästa tradition kommer om ett tag.                          kisses Emelie

Gahh... !

Fan, fan , fan...  Jag har glömt bort min pin kod på mobilen och behöver min puk kod men jag hittar den inte! Jag måste leta järnet nu för annars blir det inte kul. Sen på min kära mac-dator har min/mitt PhotoBooh eller vad det heter försvunnit, Jag blir så PISS! Men livet är ju inte alltid roligt. Idag ska jag åka till farmor och farfar och äta lunch, det är också en tradition som jag kommer skriva ett inlägg om sen. Där får vi nästan alltid Älg och potatis med sås och gelé. Jag kommer nog att ha på mig något nytt men jag vet inte. Är det någon som vill träffas morgon?
Ring hem till mig då! Men nu måste jag sminka mig lite och sånt, så CIAO!

Tredje klapp inlägg

Tredje gången går det (?)
Mer funkade inte. men det var typ några tröjor,
 ringar, nagelkit, värmeskydd, två korgar, nyårsklänning
PÖWWSAR EMPAN

Nästa klapp inlägg

Nu blir det bara bilder igen =)
 
kommer mer snart!

.

GUD VAD IRRITERANDE! Jag har skrivit två lika dana inlägg men typ när jag är färdig så blir det fel på internet så nu tänker jag bara ladda upp bilder lite snabbt på mina julklappar och så bloggar jag mer sen. Jag måste bara tack till alla klappar det var exakt det jag önskat mig + mer!


 Kolla nästa inlägg för mer !

jul klappar by kimberly

det här fick jag igår : data bäsbar (orkar inte ladda upp  bild på !)
2.smink väska typ(med sminki ) 
3.godis
4.pengar
5 hörlurar till ipod
6.morgon rock
7.kläder
8.2 par skor
9 haha hemligt !


God Jul !

O-M-G ! Jag fattar inte att det är JUL ! det kändes som att det var igår som det var jul men nej det var tydligen 1 år sedan. Tiden går alldeles för snabbt. men nu kommer det att dröja ett år tills nästa favoritdag kommer igen. Nu ska jag gå ner och hämta te och knäckebrödsmacka med jul skinka och senap, en väldigt god smörgås som frukost m.m nu i jul. Jag kommer skriva mer om vad jag fick och sånt när jag har ätit och kanske en och annan bild om man har tur  =)
LOVE TO U

om någon ser våra in lägg kommentera för vi ser dom inte !

`

till ellinro ;)

'

hejhoppgummisnopp

nu ska vi fixa naglarna istället för förut var vi tvungna att åka med Emelie till tandläkaren , det gick ju bra . alltså fattar någon att det är julafton i över morgon ? inte vi . :P nu ska vi fixa design om det går på hennes data det var därför jag sa att vi skulle sova hos mig men nej nej det skulle vi inte kanske laddar över lite bilder sen på våran mys kväll som vi ska ha nu emelie ska börja tända ljus nu ! hej då kära bloggen 

 


rubrikbrist

hittade den på google så jävla fina , visst ?

tillbaka !

nu är dom coola tjejerna emelie och kimberly tillbaka igen ! haha att ni fortsätter besöka den här blogen är fan mig otroligt ! vi ska fixa ny design och alt men inte just nu kanske ikväll om emelie kan sova över vi vill ju båda vara med och bestämma , snart ska vi åka till centrum och emelie ska till tandläkaren sen ska vi till någonting med massage ställe haha jag ska få det ;) nu kommer vi blogga förfullt igen ! men jag kmr forsätta blogga medd min älskling hannah ocksåå !  /
haah visst ärt vi verkligen best ? 

RSS 2.0