gamla minnen

när jag tänker på hur det var för 2 år sedan till och med 3 år sedan förstår jag hur mycket jag saknar dig, i skolan när vi körde idol, mode visningar och alla teatrar och danser. när du bråka med amanda och du gick bort meed mig och snacka skit om henne, att du bara "du måste vara på min sida" gumman jag kommer alltid vara på din sida det ska du veta! vi stog brevid varandra när vi skulle ha notläsning och sånt och du sjöng så jävla högt och bra , det var du som fick mig att våga saker. "lebarna , lebarna..." haha vi vann tryckar tävlingen på en klassfest. våra sånger tillsamans , du kanske har glömt bort men jag kommer ihåg alltihop . du fanns där när malin hela tiden var med johanna och jag hade blivit lämnad av henne. jag kommer ihåg hur svårt det var att ta "farväl" när jag slutade jag grät sönder. för efter det har vi nästan inte träffats alls. det är bara så att jag älskar din knäppa humor och hur du inte brydde dig om vad andra tyckte utan gjorde som du själv ville, alleh din lilla balle...
jag älskar dig



morgon pigg

hej, nu sitter jag och sminkar mig, lyssnar på the other side av red hot chili peppers den är bra enligt mig men kimberly gillar den inte :) men det är lite typiskt mig och kimberly, hahaha. idag blir det skolan som vanligt men vi har sovmorgon till 9.05 (ingen mentor) vi har slöjd, biologi, So och två stugor den slutar vi. vi ska ha ett grupp arbete i So:n, jag tror att jag får vara med emelie L och erika K  och då ska vi göra kanske makedonien :D vi ville ha något annurlunda: P  jaja nu måste jag sminka mig och fixa mig klart.
//

 
                                              

morgon hata

jag har ganska brottom för jag ska till skolan snart måsta fixa lite saker innan så det här får bli ett kort inlägg , cya

jävlar !

va fin den blev tack källan du är fan bäst , tacktacktack . jaja hejdå !


designen ready

Hej, Linnea här. Har nyss satt in designen, men bilderna blev lite suddiga eftersom att dom är tagna med mobilen :s men aja, hare bra :D Klicka hääääär för att komma till min blogg :)

tro inte

att jag slutar blogga i tuffstuff bara för att jag har skaffat en ny blogg men när johanna tröttnar så går jag över till denhär :)

design på g !

nu är den as coola designen snart klar här är en länkning till linnea som har gjort den ,  ( TRYCK HÄR )


ingen rubrik

hej, jag har tänkt at avslöja en liten sak... vi är två stycken bloggare på den här bloggen. och grejen är den att vi har inte berättat att vi har bloggen för någon än för att vi vill att designen och sånt ska vara klart. så enså länge är vi anonyma ♥  Den här bloggen handlar om våra liv, men eftersom våra liv inte är så speciela så kommer vi skriva om musik, kläder. Det kommer att komma tävlingar där man kan vinna länkningar och designer m.m.

hiss/diss


- helger , vad skulle man göra utan dom?

- skinn jackor , passar jätte bra nu till hösten !

- MOBILTELEFONEN ! , skulle inte leva utan den !



- rengn , hatahatahata det är piss .

- sura busschaförer , dom gör hela dagen bajs om dom är sura .

- läxor & prov , bara jobbig vad är dt som är bra med det ?



första inlägget

hej allihopa just nu kommer vi inte säga vilka vi är men det får ni veta senare . HHAHAHAHAHHA ni vill visst veta vilka vi är men det får ni inte veta enu , denhär bloggen kommer bli kändast i hlea världen MOHAHAHA! dessie paow & kissie släng er i väggen för här kommer vi ! / SVERIGESBESTA BLOGGARE !

Välkommen till min nya blogg.

Som är och förblir hemlig, hihi.

RSS 2.0